Zamieszczone przez Tobi77
Ściemnianie postojówek
Zwiń
X
-
siema. mi również chodzi taki pomysł po głowie i mam pewną koncepcję.
Za miganie kierunkami podczas zamykania/otwierania odpowiada moduł komfortu, wtyczka czarna, piny 14 i 15 (prawa i lewa strona kolejno).
Żeby zamiast kierunków, migały postojówki, należałoby przeciągnąć kabel od postojówek (plusowy) i podpiąć pod w/w piny. Natomiast żeby owe światła nam się płynnie zapalały, trzeba by w kabel plusowy od postojówek wpiąć między komfort a oryginalnie idący kabel postojówek, moduł o nazwie ne555. Trochę zagmatwałem, ale może ktoś zrozumie.gazu, bo dogania nas starość!
Komentarz
-
-
Re: Ściemnianie postojówek
Zamieszczone przez GumisiekCześć wszystkim.
Przyszedł mi do głowy ciekawy pomysł. Mianowicie chodzi o ściemnienie postojówek po zamknięciu centralnego zamka. Oraz rozjaśnienie postojówek gdy otworzymy samochód z pilota.
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć czy istnieje taka możliwość ?
Pozdrawiam
a po co ?
bo uwalić można sporo rzeczy kombinacjami j.w a efekt miernyjest O1 RS 1.8T XENON
była O1 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
Re: Ściemnianie postojówek
Zamieszczone przez andru123
bo uwalić można sporo rzeczy kombinacjami j.w a efekt mierny
Z drugiej strony każdy ma prawo do własnego zdania, jednemu to się w ogóle to nie będzie podobało, a drugiemu i owszem.
Ja widziałem jak gościu miał włożone obok postojówek oryginalnych, niebieskie postojówki dodatkowo, które płynnie powolutku zapalały i gasły po centralnym. Niczym budzący się demon . A po to były one dodatkowo dorobione, żeby policja się nie czepiała przy kontroli, bo zapalając postojówki zapalały się białe, normalne.
Ja chce to zrobić, ale z kierunkami.gazu, bo dogania nas starość!
Komentarz
-
Komentarz